Over Stijl Iconen

Soms komt er iets op je pad wat je niet aan je voorbij kan laten gaan.

In 2016 kwam het prachtige pand waarin Stijl iconen Doesburg gevestigd is aan de Kerkstraat op het pad van Monica. Meteen voelde zij zich er thuis als dochter van twee ondernemende ouders.

Het karakteristieke pand met glas in lood ramen aan de buitenkant en foto’s van beroemde filmsterren uit het verleden die de muren van het pand aan de binnenkant decoreren, is een prachtige etalage van de ”funky vintage” kleding die wordt verkocht.

Naast de bekende merken zoals o.a. King Louie, Blutsgeschwister en Tranquilo worden er ook merken verkocht voor de dames die iets minder opvallend gekleed willen gaan.

Stijl iconen heeft ook spijkerbroeken van het merk Angels, de broek die iedere dame past.

Monica let er bij de inkoop van de collectie zoveel mogelijk op dat de kleding draagbaar en van goede kwaliteit is. En wat steeds belangrijker wordt, dat de collectie zoveel mogelijk verantwoord geproduceerd is. Natuurlijke materialen die worden vervaardigd tot een klasse product.

De meeste merken die worden verkocht bij Stijl iconen hebben het Fairwear label en een aantal hebben het GOTS certificaat.

Wij hopen dat u met plezier onze webshop bezoekt en zijn altijd op zoek naar verbetering. Laat het ons weten wanneer u een idee/verbetering voor ons heeft.

Lieve groeten Monica en team Stijl Iconen!